Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Odabrana hrvatska pjesma za Eurosong 2013. – Fun — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

"mižerija"

Odabrana hrvatska pjesma za Eurosong 2013.

Dina Bralić | Utorak, 15. siječnja 2013.

Hrvatska će se na ovogodišnjem Eurosongu predstaviti s pjesmom „Mižerija“, a rezervna skladba je „Cili svit za bili cvit“. Izvođač je još uvijek nepoznat.

Odabrana je hrvatska predstavnica na izboru za Eurosong 2013., a radi se o pjesmi „Mižerija“ autora Gorana Topolovca iz Duge Rese.

Ovu odluku donijelo je Povjerenstvo za izbor pjesme za Eurosong kojeg su činili producent i aranžer Nikša Bratoš, skladatelj Ante Pecotić te Velimir Đuretić, v.d. urednika Zabavnog programa HTV-a. Nakon što je odabrana pjesma, slijedi izbor izvođača pjesme.

Naglasimo i kako je odabrana rezervna skladba, a to je pjesma Miroslava Buljana iz Zagreba s nazivom „Cili svit za bili cvit“.

Nakon „modernih skladbi“, uličnih svirača i renomiranih imena, izgleda da je Povjerenstvo ove godine odlučilo ići na tradiciju i dalmatinski štih, stoga nas ne bi iznenadilo da izabrani izvođač bude jedna od klapa.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset