Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Grupa Jinx najavila koncert u Zagrebu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.05.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Grupa Jinx najavila koncert u Zagrebu

Petak, 14. travnja 2017.

Grupa Jinx nastupit će 5. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture gdje će uz prošireni bend i goste predstaviti novi album, ali i izvesti najveće hitove svoje karijere.

Novi album Jinxa koji dolazi sedam godina od posljednjeg "Diksilenda", a Coco Mosquito album je opisao kao "mješavinu soula, rock'n'rolla i mjuzikla".

Slavni bubnjar The Beatlesa, Ringo Starr, naletio je na novinare TMZ-a dok je bio na večeri s bivšim gitaristom Eaglesa Joeom Walshom u Los Angelesu početkom tjedna. Tom prilikom novinar je Ringa pitao: "Da su Beatlesi i Justin Bieber bili na turneji u isto vrijeme, tko bi bio glavni'", Starr je odgovorio: "Justin. The Beatlesi su super. Ali volimo Justina", prenosi MTV.

Kawasaki 3P nedavno su pokorili Dom sportova, a taj 'spektakularni dio' svoje povijesti zabilježili su objavom videospota za singl "Veliki dispečer". Video u režiji Marija Borščaka prati pjesmu kojom su otvorili koncert i koja se nalazi na njihovom posljednjem albumu "Goli zbog pasa", piše Muzika.hr.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset