Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Preminuo je Chris Cornell – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Preminuo je Chris Cornell

Ana Dukić | Petak, 19. svibnja 2017.

Jučer je svijet ostao u šoku. Doznali smo da je preminuo Chris Cornell, pjevač Soundgardena i Audioslavea.

Poznat po svom moćnom glasu impresivnog raspona od skoro četiri oktave, Chris Cornell bio je glavna zvijezda spomenutih bendova. Pedesetdvogodišnji glazbenik posljednjih dana bio je na turneji s bendom Soundgarden, a vijest o njegovoj smrti objavio je njegov predstavnik za medije Brian Bumbery.

Na krilima trijumfalnog koncerta u zagrebačkom Domu sportova, odličan band, Kawasaki 3P, sinoć je pokorio još jednu od bjelosvjetskih metropola – Bruxelles.

James Blunt objavio je spot za aktualni singl s novog albuma "The Afterlove" kojeg je izdao krajem ožujka, piše MTV. Riječ je o tipičnoj ljubavnoj pjesmi naziva "Don't Give Me Those Eyes", a spot za nju je snimao u Sydneyju prošlog mjeseca.

Ulaznice za prvi (Akustik) od dva rođendanska koncerta Vatre u Tvornici kulture su rasprodane, piše MTV. Upravo će na tom koncertu večeras 19. svibnja bend predstaviti svoj novi, ujedno i prvi live album u karijeri "Akustik u Lisinskom".

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset