Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ovotjedna situacija na britanskim top listama – Vijesti – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

britanska top lista

Reizdani Prodigy

Vijesti Ponedjeljak, 22. listopada 2012.

Stiže film o Janis Joplin

Vijesti Nedjelja, 21. listopada 2012.

Ovotjedna situacija na britanskim top listama

Ivi | Ponedjeljak, 22. listopada 2012.

Čovjek koji je zasjeo na prvo mjesto 18-godišnji je pjevač i glazbenik iz Nottinghama koji je svoj izdavački ugovor "zaradio" prošle godine, nastupom na  BBC  pozornici posvećenoj mladim talentima na  Glastonbury  festivalu.

Stigle su i Britanske top liste za ovaj tjedan. Na samom vrhu albuma ovaj tjedan našao se mladi Jake Edwin Kennedy, poznatiji pod umjetničkim imenom Jake Bugg, sa svojim istoimenim debi solo albumom uspijeva oveoga tjedna početi karijeru sa samog vrha britanske liste. Ovaj 18-godišnji pjevač i glazbenik iz Nottinghama je svoj izdavački ugovor "zaradio" prošle godine, nastupom na BBCpozornici posvećenoj mladim talentima na Glastonbury festivalu. Mladi je Jake ovim putem svrgnuo s prvog mjesta "Babel", dobitni album benda Mumford & Sons koji su sa svojim novim izdanjem sada na drugom mjestu, dok na visokom trećem debitira Leona Lewis sa svojim novim albumom "Glassheart". Muse i njihov "The 2nd Law" smjestio se na 4. mjesto dok je na petom album pobjednice x factora 2010 – Rebecce Ferguson – Heaven.

Top 5 albuma:

1. Jake Bugg - "Jake Bugg"

2. Mumford & Sons - "Babel"

3. Leona Lewis - "Glassheart"

4. Muse - "The 2nd Law

5. Rebecca Ferguson - "Heaven"

Top 5 singlova:

1. Calvin Harris - "Sweet Nothing (feat. Florence Welch)"

2. Swedish House Mafia - "Don't You Worry Child (feat. John Martin")

3. PSY - "Gangnam Style"

4. Rihanna - "Diamonds"

5. Adele - "Skyfall"

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset