Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: "Brzi i žestoki" u prvom vikendu zaradio 532 milijuna dolara – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.05.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: "Brzi i žestoki" u prvom vikendu zaradio 532 milijuna dolara

Utorak, 18. travnja 2017.

Novi nastavak serijala „Brzi i žestoki“ premijerno je prikazan proteklog vikenda i već je zaradio više od 532.5 milijuna dolara širom svijeta, piše MTV.

Zanimljivo je da je od toga čak 190 milijuna dolara ovaj film zaradio na kineskom tržištu, dok je dodatnih 100 milijuna dolara zarađeno u SAD-u.

Mlada pjevačica Lorde u petak je održala prvi koncert nakon više od dvije godine.
Tri stotine fanova imalo je priliku uživati u njezinim starim hitovima, ali i jednoj sasvim novoj pjesmi. Ukratko, Lorde je na intimnom koncertu koji je održala u restoranu Pappy & Harriet’s u Californiji premijerno izvela svoj novi single 'Sober' koji će svoje mjesto naći  na njenom nadolazećem albumu "Melodrama".

Lady Gaga je proteklog vikenda nastupila na glavnoj pozornici slavnog američkog Coachella festivala pa je tako tijekom spektakularnog nastupa izvela svoje brojne hitove kao što su „Bad Romance“, „Born This Way“, „Just Dance“, „Speechless“, „Telephone“, „You And I“, „The Edge Of Glory“, „Poker Face“ itd.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset