Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Julia Roberts proglašena najljepšom ženom na svijetu – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Tjedan Kinoteke

Film Utorak, 25. travnja 2017.

SOUNDSETER: Julia Roberts proglašena najljepšom ženom na svijetu

Petak, 21. travnja 2017.

People časopis proglasio je Juliju Roberts "Najljepšom ženom na svijetu" za tekuću godinu, nazvavši je njihovom "najdražom zgodnom ženom", a neki ljudi su to dočekali na nož.

Julia je tu laskavu titulu osvojila po peti put dok su, kako internet kaže, obojene žene marginalizirane.

Lineup Sziget festivala svako malo se 'apdejta', a izvođači će nastupati neprestano na više od 50 pozornica tijekom tjedan dana.
Program je sada pojačan izvođačima poput Macklemorea & Ryana Lewisa, Biffy Clyro, Birdy i mnogim drugim. Ulaznice po sniženoj cijeni na raspolaganju su do 31. svibnja.

Grupa Pavel objavila je četvrti studijski album "Družba krivih odluka" koji je već predstavljen s četiri singla "Poslije nas", "Vrijeme života", "Ljubav" i aktualni "Lažu devedesete" uz još šest albumskih pjesama.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset