Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Radio — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Radio

Soundset nacionalna radijska mreža

 • O nama Soundset Plavi

  Soundset Plavi je zagrebačka radijska postaja koja broji 15 godina života u radijskim prijemnicima hrvatske metropole. Počeli smo skromno, hitom „Celebration“ Kool & the Ganga koji je rasplesao zvučnike na tadašnjem Plavom 9, a danas smo urbana radijska postaja koja u potpunosti prati ritam svoga grada i svakoga dana mu donosi najaktualnije novosti, pregršt samo dobre glazbe i najbolje voditelje u hrvatskom eteru.  

  Soundset

  Plavi

  Live on air

  Play

  89,1 FM | 98,0 FM

  (06:30 - 10:00) ZORNJAK

 • O nama Soundset Kvarner

  Nakon mnogih godina kaljenja zanata u kraljevičkoj Frankopanskoj kuli, valovi sa poznate 92,2 Portoreovske frekvencije narasli su dovoljno da preplave Kvarner. Upravo to je prije nekoliko godina napravio i dalje nastavlja raditi Soundset Kvarner, radio prepun entuzijasta i poznavatelja kvarnerskog života koji žive i svakodnevno Kvarneru pružaju pravi radijski rock 'n' roll. 

 • O nama Soundset Krapina

  Soundset Krapina je dobri duh grada Krapine; radijska postaja koja je kroz godine svog emitiranja postala sastavni dio života u Krapini.

  Ova naizgled malena postaja sa svojom kreativnom ekipom na području svog grada svakodnevno radi na donošenju duha svakog kuta našeg grada slušateljima dobro poznate frekvencije 92,8 Mhz.

  Soundset

  Krapina

  Live on air

  Play

  92,8 FM

  (06:00 - 10:00)

 • O nama Soundset Oroslavje

  Sa samo 32 četvorna kilometra površine Oroslavje je za mnoge samo maleno naselje koje nažalost vjerioatno ne bi znali pronaći na karti. Ali ne i za nas. Za nas je Oroslavje centar svijeta! Ovaj zagorski gradić nakon svih godina emitiranja programa Soundset Oroslavja nas i dalje svakim danom iznenađuje i pokazuje nam da je doista poseban.

  Soundset

  Oroslavje

  Live on air

  Play

  89,0 FM

  (06:00 - 10:00) ZORNJAK SOUNDSET PLAVOG uz Daniela Bilića

 • O nama Soundset Brod

  Soundset Brod od svojih je početaka bio predodređen da bude prvi u svemu. Tako je svoje frekvencije kao Radio Brod upalio prije više od 65 godina, postavši tako prva radijska postaja u Slavonskom Brodu. Taj početak odredio je naše djelovanje u svim godinama koje su uslijedile. Uvijek smo se trudili biti prvi u informiranju naših slušatelja, uvođenju novih standarda u radijsko novinarstvo, modernizaciji zvuka i odabiru samo dobre glazbe. 

  Soundset

  Brod

  Live on air

  Play

  101,3 FM

  (06:00 - 10:00) SOUNDSET BUDILICA

 • O nama Soundset Požega

  Mali broj radijskih postaja može se u Hrvatskoj pohvaliti s bogatom poviješću proizvodnje radijskog programa kao što to može Soundset Požega. Mi smo najstariji radio naše, Požeško – slavonske županije. 

  Soundset

  Požega

  Live on air

  Play

  92,4 FM | 99,0 FM

  (06:00 - 10:00) JUTRO U RAVNICI

 • O nama Soundset Trsat

  Raznolik program, moderna produkcija, glazba utemeljena na hitovima i posvećena otkrivanju svježe kvalitetne glazbe, jedinstveni voditelji i šarolik program – sve je to ono od čega je sazdan Soundset Trsat.  

  Soundset

  Trsat

  Live on air

  Play

  87,6 FM

  (06:00 - 10:00) JUTARNJI PROGRAM Sounset Trsata

 • Soundset

  Top 100

  Live on air

  Play

  Soundset

  80s

  Live on air

  Play

 • Soundset

  Slow & Sexy

  Live on air

  Play

  Soundset

  90s

  Live on air

  Play

 • Soundset

  Rock

  Live on air

  Play

Soundset