Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Požega je slavonska Atena – Vijesti – Požega – Radio — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Soundset pomaže

Vijesti Utorak, 22. siječnja 2013.

Požega je slavonska Atena

Četvrtak, 24. siječnja 2013.

Nije to naziv bez razloga, jer ovaj grad po mjeri čovjeka kulturu i znanost posebno njeguje. A Soundset Požega i kultura idu zajedno kao ruka i rukavica.

Kazališne predstave, filmski festival, koncerti, izložbe i pjesničke večeri, kulturna ljeta i zimske plesne i druge čarolije, promocije knjiga ali i naj čitatelja – bili smo uvijek na početku, u središtu i na kraju zbivanja. Festival jednominutih filmova svake godine u svibnju u Požegi ugosti na tri dana autore kratke filmske forme iz gotovo svih zemalja svijeta. Soundset Požega najavi, prati, bilježi, razgovara i navija (za  najbolje i svoje naravno), a onda čestita pobjednicima. Noć muzeja, noć kazališta,  noć knjižnice – nijedna sova nije toliko budna i toliko mudra da nas tada može nadmudriti. Prvi doznajemo što su vrijedni kulturni neimari pripremili, a zadnji  odlazimo s pripremljenog. Svako Kulturno ljeto  počinje onda kada to organizatori baš kod nas najave, a niti jedan novi naslov bio on iz pera nacionalno poznatih Mani Gotovac , Julijane Matanović, Ivana Aralice i Mire Gavrana  ili ( naciji manje poznate ali nama drage) sugrađane Lane Derkač nije predstavljen bez našeg radoznalog mikrofona. Ma, ima toga.... Kulturi mio, a subkulturi drag, Soundset Požega uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme. A nekad i prije.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset