Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Soundset pomaže – Vijesti – Požega – Radio — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Požega je slavonska Atena

Vijesti Četvrtak, 24. siječnja 2013.

Soundset pomaže

Utorak, 22. siječnja 2013.

Obrtništvo od davnina ima bogatu tradiciju u Požegi. Jedna od većih gospodarskih priredbi  kojoj Soundset Požega daje potporu već punih 13.godina je tradicionalni "Obrtnički i poduzetnički sajam" u Požegi. Svake godine Sajam okuplja sve više izlagača. Lani ih je sudjelovalo više od 70 iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije. Razgovarali smo i s organizatorima, ali i pojedinim izlagačima koji su prezentirali najzanimljivije proizvode.

U sklopu sajma organizirani su i različiti sadržaji od modne revije, do revije frizura, te radionica pod nazivom "Hoću biti majstor". S ciljem popularizacije obrtničkih zvanja prezentirali smo i pojedina zanimanja kao što je konobar, kuhar, ali i odjevni tehničar i slično budući da je svoj  izložbeni prostor imala  i požeška  Obrtnička škola.
Jedna od zanimljivosti sajma je i velika humanitarna akcija koju organizira Lovački savez Požeško-slavonske županije za Udrugu roditelja djece s posebnim potrebama. Lovci se natječu u pripremanju lovačkog čobanca, a novac od prodaje  daruje se udruzi. Ovu smo  humanitarnu akciju također popratili razgovarajući s predstavnicima lovačkih društava, ali i članovima udruge   kako bi animirali Požežane i ostale goste da se uključe u akciju ali i kako bi doznali što je to što motivira ljude  da drugima pomažu.

Soundset Požega također  medijski  podupire  i druge  humanitarne akcije  koje se organiziraju u  Požeštini , a koje su namijenjene bolesnoj djeci. Tako smo pratili Božićni koncert tamburaškog sastava Bisernice i Caritasa biskupije, a za potrebe socijalno ugroženih obitelji , ali i koncert veličkih legendi  s kojih je novac namijenjen  teško bolesnoj  15-godišnjoj nepokretnoj  Margareti  iz sela Oljasa u  općini Velika.
Soundset Požega s radošću podupire sve humanitarne projekte u Požegi i Požeško-slavonskoj županiji. Na taj način dio smo priče o ljepšoj strani naše svakodnevice.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset