Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Evo mene nakon godinu dana – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.02.2018.

Soundset skener

Zidovi spajaju i razdvajaju

Skener Ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Evo mene nakon godinu dana

Davor Rendulić | Ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

Povratak otpisanih i Povratak u budućnost vjerojatno neće imati tu pozornost i gledanost kao današnji povratak Zorana Milanovića.

Naime, iako ga već godinu dana nema u vrhu hrvatske politike Zoki je glavni svjedok na suđenju u kojem MOST-ova Ines Strenja Linić u Rijeci tuži Novi list da je napisao laž kako je ona, iza leđa Bože Petrova s još par MOST-ovaca 8. prosinca 2015., pregovarala oko formiranja vlasti s Milanovićem.

S obzirom na to da je MOST jedan od krivaca što je Milanović sada wanna be konzultant, a ne premijer sa zanimanjem će se pratiti njegovo izlaganje. Jer još je ranije rekao kako neće odati imena MOST-vih ljudi koji su se sastali s njim u Vladi.

Ovo suđenje dolazi baš u pravo vrijeme kada se u "gradu koji teče" održava nadaleko poznati Riječki karneval, pa se Mile može prerušiti da ga nitko ne primijeti. A prije je Zoki na Kvarner često dolazio helikopterom i Vladinim avionom, a kao ni za Kolindino putovanje u Sjedinjene države nije uvijek bilo jasno javnosti s kime se i gdje sastajao, pa će biti zanimljivo hoće li se i kako ukazati danas jer više nije štićena osoba te može li njegovo svjedočenje protresti MOST?

Najbolje je da je bivši predsjednik SDP-a još uvijek saborski zastupnik koji je na Markovu trgu bio manje od Željka Keruma i njegove seke zajedno, što je popriličan uspjeh. No, ne živcira se Zoki zbog toga što ga svi mi plaćamo, a on ne radi apsolutno ništa. Umjesto da uživo gleda kako Pernara i Sinčića iznose iz Sabornice, Milanović za to vrijeme, kao što je priznao Davoru Jurkotiću, lagano ide na skijanje i trči u Maksimiru.

Dok većina Hrvata jutros četvrtog ponedjeljaka u siječnju proklinje sudbinu što se mora ustati iz kreveta i izaći na okovanih ledom minus 15 stupnjeva, Mile će nam tako, nakon što ga dugo nismo vidjeli, zagrijati srce i razgaliti dušu kao cvijet mimoze. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset