Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Vlada kopira Severinu – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

Soundset skener

Vlada kopira Severinu

Ana-Marija Topolčić | Četvrtak, 20. travnja 2017.

Vlada me nakon 5 dana kopirala oko Agrokora, nova je izjava Seve nacionale kojom je u Slobodnoj Dalmaciji ponovo podigla prašinu. 

Nakon što je otvoreno podržala Agrokor i pozvala Hrvate da kupuju u Konzumu, na isti potez odlučila se i Vlada, kaže Seve. No krasno, ali barem imamo kanal. Ako neće preko onih koji su za to zaslužni neka ide preko Sevke. 4 milijuna nogometnih izbornika, 4 milijuna modnih, glazbenih i moralnih kritičara, neka se pretvore u 4 milijuna neophodnih zahtjeva i pošalju na mail adresu pjevačice i neka ih ona javnim istupom predstavi Vladi.

Možda tako i npr. Ovršni zakon napokon dođe u Saborske klupe. Možda se tako napokon izglasaju manje plaće zastupnicima koji ne dolaze na posao, možda će tako Vlada pomoći u subvencioniranju nekretnine svima kojima je to potrebno a ne samo nekolicini najbržih. Možda se tako i namakne novac za zapravo važne strateške projekte, a ne da se on ponovo navlači preko leđa građana kao npr. porezom na nekretnine.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset