Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Hrvatski košarkaši otputovali u Rumunjsku – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Europsko prvenstvo

Hrvatski košarkaši otputovali u Rumunjsku

Ana Dukić | Srijeda, 30. kolovoza 2017.

Hrvatska košarkaša reprezentacija otputovala je u Rumunjsku na Europsko prvenstvo, prenosi HRT .

Europsko prvenstvo počinje u petak, a u prvom dijelu EP-a u Cluju protiv hrvatskih košarkaša igrat će Mađarska, Rumunjska, Crna Gora, Španjolska i Češka, a kontinentalnu smotru otvaraju dvobojem s Mađarima u petak u 14 sati.

"Konačno. Već zadnjih sedam dana osjeća se pozitivna nervoza, jedva smo čekali da krenemo u Rumunjsku. Mađari i Rumunji su autsajderi, ali ih se ne smije podcijeniti. Onda dolaze dvije najvažnije utakmice za nas jer računamo da ćemo se uz Španjolsku i Crnu Goru boriti za prve tri pozicije. Dosta nezgodna skupina. Protiv Češke ulazimo kao favoriti", rekao je Bojan Bogdanović za HRT uoči puta.

"Dobro smo radili, pokazali smo i kroz pripremni period da se možemo nadati nečemu. Došla su ta dva zadnja poraza od Slovenije. Po meni, koliko god je glupo reći, mislim da je dobro da smo izgubili kako bi se vratili u realnost. Znamo koliko smo dobri, ali opet trebamo stajati čvrsto na zemlji", dodao je Bogdanović.

Košarkaši su u utorak posljednji trening obavili u svojoj bazi u Svetom Martinu na Muri, a nakon njega se izbornik Aleksandar Petrović zahvalio Dominiku Mavri, kojeg neće voditi na EuroBasket.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset