Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 U Vukovaru odigrana prva utakmica nacionalne selekcije – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Vaterpolo

U Vukovaru odigrana prva utakmica nacionalne selekcije

Srijeda, 15. ožujka 2017.

U Vukovaru je odigrana vaterpolska utakmica za povijest. 

Barakude su prva seniorska nacionalne selekcije koja je u gradu heroju odigrala službenu utakmicu. Hrvatska je u sklopu 5. kola Svjetske lige s uvjerljivih 16:6 pobijedila Francusku na oduševljenje svih 700 gledatelja na novoizgrađenom bazenu. 

"Zadovoljan sam prekrasnom igrom, mislim da su ljubitelji vaterpola mogli uživati u našoj dobroj igri izuzev početka koji da ste robot ne možete ostaviti ovaj umor po strani. Jučer smo cijeli dan bili u obilasku Vukovara i svega onog što se, nažalost, ovdje događalo, skoro 26 godina. Tako da je taj ulazak u utakmicu ostavio traga na koncentraciji. Međutim, brzo smo se sabrali i stabilizirali obranu i poslije iz te jake obrane dosta lake golove iz kontra napada", rekao izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska je ovom pobjedom zadržala vodeće mjesto u skupini, u sljedećem kolu, ujedno i posljednjem 11. travnja u Šibeniku će ugostiti Nizozemsku. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset