25.04.2018.

Hrvatska

NAGRADNA IGRA

Kad zeleno postane plavo – Belinka slavi 70 godina

Kad zeleno postane plavo – Belinka slavi 70 godina

Belinka je sinonim za proizvode koji štite drvo, to je svima već dobro znano, ali rijetko tko zna da je ime Belinka nastalo prije punih 70 godina, kada je započela proizvodnja vodikovog peroksida, svestranog sredstva za izbjeljivanje. Belinka je iz godine u godinu rasla i širila se na različita područja djelovanja i različite segmente kupaca, čime je tvrtka 1978. godine službeno podijeljena na dva dijela. Danas su Belinka Belles i Belinka Perkemija poduzeća poznata i međunarodno priznata kao proizvođači kemijskih proizvoda. Belinka Belles sinonim je za zaštitu drveta, dok je Belinka Perkemija jedan od najvećih proizvođača peroksidnih spojeva u Srednjoj Europi.

HT nagrada

Hrvatski Telekom i Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu spajaju tehnologiju i kulturu!

Hrvatski Telekom i Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu spajaju tehnologiju i kulturu!

Od 20. travnja kreće još jedna, jedanaesta po redu, HT izložba za hrvatsku suvremenu umjetnost koja brojnim umjetnicima daje potpunu slobodu izražavanja! Naime, tema djela nije definirana – jedini uvjet umjetnicima bio je da rad ne smije biti stariji od dvije godine. Najbolji će osvojiti bogate nagrade, a Zagreb i Hrvatska ovim hvalevrijednim projektom dobivaju relevantan presjek domaće suvremene scene. Na natječaj se prijavilo 236 radova od kojih je 33 ušlo u najuži krug. Izabrana djela bit će izložena u MSU do 13. svibnja 2018. godine, uz nekoliko uglednih umjetnika poput Zlatana Vrkljana, Dunja Janković, Dalibor Martinis.

JYSK predstavio novi asortiman vrtnog namještaja

Hrvati sve više uživaju u svojim dvorištima:  U JYSK-u kupili 20 posto više vrtnog namještaja

Hrvati sve više uživaju u svojim dvorištima: U JYSK-u kupili 20 posto više vrtnog namještaja

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK predstavio je novi asortiman vrhunskog vrtnog namještaja s danskim potpisom. Nova kolekcija odiše jednostavnim luksuzom, a krase ju tople boje, razni uzorci inspirirani prirodom te pročišćene linije. Kroz tri teme – Hygge, Simplified luxury i Urban roots, donosi inovativne trendove i dizajnerska rješenja za opremanje eksterijera.

Ljubav Kg Novac

Prva međunarodna koferecija Ljubav Kg i Novac

Prva međunarodna koferecija Ljubav Kg i Novac

Pred nama je prva međunarodna konferencija Ljubav Kg Novac koja pokriva tri životna problema o kojima često razgovaramo na kavama. Partnerska ljubav, višak kilograma i manjak novca. Sve žene i muškarci koje žele naučiti privući odgovarajućeg ljubavnog partnera i  ostvariti sretnu vezu, koji žele jednom zauvijek smršaviti te koji žele više zarađivatii moći će saznati kako 10.3 u Hotelu Antunović u Zagrebu.

HUMANITARNO

Nova Ženska priča: Modni svijet

Nova Ženska priča: Modni svijet

Za sve željne zanimljivih priča na temu modnog svijeta sprema se druga ovogodišnja „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! ( Palmotićeva 22, Zagreb ). Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 20. veljače ugostit će modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin, svjetski priznatog modela Kristinu Šalinović te modni dvojac eNVy room.

Članci 112 od 8180

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
681
682
Sljedeća
Soundset