Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO DUZS predstavio novu opremu za intervencijsku postrojbu – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

U središnjici u Zagrebu

FOTO DUZS predstavio novu opremu za intervencijsku postrojbu

M.Š. / Soundset | Četvrtak, 03. prosinca 2015.

U dvorištu skladišta Državne uprave za zaštitu i spašavanje na Krugama u Zagrebu prezentirana je oprema koju je Državna uprava za zaštitu i spašavanje nabavila tijekom 2015. godine, za potrebe opremanja Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske.

Između ostalog, predstavljena je sljedeća oprema:

- Agregat 30 kW s rasvjetnim stupom visine 9 m na prikolici (žirafa)

- Amfibija ARGO (na prikolici) za spašavanje na vodi
- Quad - ATV vozilo, od 570 ccm s prednjim vitlom (4 komada, s prikolicama)
- Šatori na napuhavanje vel. 5x5 m, i lučni šator vel. 5,5x9,5 m (komplet)

Ukupna vrijednost kupljene opreme koju je DUZS nabavio u 2015. godini za Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite RH (za sva četiri Odjela - Zagreb, Osijek, Rijeka i Split) iznosi 2.718.750,00 kn.

Uz predstavljanje kupljenih sredstava prezentiran je i postavljen rasvjetni toranj na napuhavanje, s radnom visinom od 2,5 do 4,2 metra.

Nabavkom opreme i sredstava za sustav civilne zaštite ispunjeni su ciljevi planirani za 2015. godinu, za opremanje Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite RH.

Predstavljanju i demonstraciji opreme prisustvovat će ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje dr. sc. Jadran Perinić sa suradnicima.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset