Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Novi požar između Tučepa i Makarske – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

U predjelu Marasi

Novi požar između Tučepa i Makarske

Ponedjeljak, 19. lipnja 2017.

Novi šumski požar koji je noćas oko 2,25 sati bukno na predjelu zvanom Marasi između Tučepa i Makarske i dalje se širi prema planini Biokovo, kao i prema prigradskom naselju Kotišina nedaleko Makarske. 

Vatrogascima na terenu pomaže i kanader, uskoro u pomoć stiže i 150 pripadnika Oružanih snaga, poručio je za HRT-e županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina.

"Dramatično je, normalno da je dramatično. Bura na refule je preko 100 kilometara na sat, nosi na objekte, znači zračne linije jedno dva kilometra vam se spusti u roku 5,6 minuta do glavni objekata hotela Jadran gdje se nalazi 400, 500 gostiju. Sve je izvršeno, nema ozlijeđenih i idemo dalje raditi da ga završimo i okončamo", rekao je Dražen Glavina. 

Odluku da se na požarište u Makarsko primorje upute pripadnici Oružanih snaga donio je ministar obrane Damir Krstičević koji će i osobno doći u Makarsku te se upoznati sa situacijom na terenu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset