Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 U SPORTSKOM RITMU: Treće izdanje biciklističke utrke "Tour of Croatia" – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

HOO

U SPORTSKOM RITMU: Treće izdanje biciklističke utrke "Tour of Croatia"

Utorak, 18. travnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisija "Olimpika" govorimo o trećem izdanju biciklističke utrke "Tour of Croatia".

Prva etapa biciklističke utrke "Tour of Croatia 2017", Osijek – Koprivnica u dužini od 227 kilometara počela je prije više od sat vremena ispred osječke katedrale. U 3. izdanju biciklisti će u šest etapa prijeći oko 1000 kilometara, te ćemo u Zagrebu u nedjelju dobiti novog pobjednika. Direktor utrke Vladimir Miholjević doveo je ove godine vrlo jaku konkurenciju.

Danas govorimo o uzvratnim utakmicama četvrtfinala nogometne Lige prvaka. U Madridu Real će krenuti u susret s prednošću od 2:1 iz Münchena protiv Bayerna dok će Atletico gostovati kod Leicester Cityja s 1:0 iz prošlotjednog ogleda. 

U 15,15 sati u krematoriju na zagrebačkom Mirogoju održat će se posljednji ispraćaj doajena sportskog novinarstva Tomislava Židaka. U ime Informativne redakcije Soundseta rodbini, prijateljima i kolegama izražavamo duboku sućut.

Davor Rendulić je domaćin u sportskoj emisiji Olimpika koja je projekt Hrvatskog olimpijskog odbora i Soundset radijske mreže koja vam donosi sve vijesti iz sporta. 

Budite uz Soundset utorkom u 13 sati! 

 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset