Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Osma godina Business Cafea – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

I UTJECAJ I PROFIT

Osma godina Business Cafea

Davor Rendulić | Petak, 19. siječnja 2018.

U skladu s novim počecima koje vežemo uz novu godinu, pred nama je još jedna prilika za razmišljanje o poslovnim planovima i namjerama. Želimo li uz profit i utjecaj i radost i ispunjenje svojim poslom tema je nadolazećeg Business Cafea u Zagrebu koji će se održati u Hotelu Academia, 25. siječnja u 18:00 h.

Gosti su ugledni poduzetnici koje ne treba posebno predstavljati: Nenad Bakić - serijaski poduzetnik, investitor, bloger, osnivač

portala Moj posao, osoba iza Croatian Makers pokreta te simbol STEM revolucije u školama; Gordana Deranja, nedavno proglašena jednom od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, prva žena predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca i osoba načelu tvrtke Tehnomont; te Vedrana Džanić, serijska poduzetnica i vlasnica lanca dječjih vrtića Čigra.

Publiku očekuju i gosti iznenađenja, bogati pokloni poput wellness odmora u Hotelu Atlantida u Rogaškoj, niza radionica i poslovnog savjetovanja i dr., NOVO - networking stol uz uobičajenu networking igru kako bi se još više potakla nova poznanstva i uvećale poslovne prilike.

Popularno druženje malih poduzetnika i onih koji to žele biti i dalje uspješno širi svoj cilj: razmjenu znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova. Poslovanje je putem licence prošireno u 7 zemalja regije.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset