Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ostavljena djevojčica u žutoj haljini još uvijek u Dječjem domu – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Majka ju htjela zauvijek napustiti

Ostavljena djevojčica u žutoj haljini još uvijek u Dječjem domu

Ana Dukić | Ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Djevojčica ostavljena ispred crkve u Brestju 20. srpnja i dalje se nalazi u Dječjem domu Zagreb, prenosi RTL .

Baka djevojčice Katarine pozivom policiji rasvijetlila je slučaj, a roditelji djevojčice završili su u pritvoru.

Tužiteljstvo je utvrdilo da je majka svoju curicu ostavila s nakanom da je zauvijek napusti. Oba roditelja su osumnjičena da su djecu ostavljali bez nadzora i skrbi odrasle osobe, najprije sina, a kad im se rodila kući i nju.

Stručnjaci procjenjuju što je najbolje za djevojčicu u žutoj haljinici i njezina brata – ostanak u domu, smještaj u udomiteljsku obitelj ili povratak u vlastitu, što je najmanje izgledna opcija. Što god da preporuče, djeca će, sasvim je to sigurno, još dulje vrijeme boraviti u domu u zagrebačkoj Nazorovoj ulici pod nadzorom odgojitelja, javlja Večernji list.

Podsjetimo, potresni slučaj obitelji koja je živjela u teškim uvjetima odjeknuo je u javnosti. Nakon traganja za roditeljima, baka djevojčice je prepoznala unuku na fotografiji koju je objavila policija. Dovelo je to do kaznene prijave protiv i majke i oca djeteta.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset