Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Petrov: "Država neće spašavati Ivicu Todorića" – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Agrokor u financijskim problemima

Petrov: "Država neće spašavati Ivicu Todorića"

Srijeda, 15. ožujka 2017.

"Država neće spašavati Ivicu Todorića, Agrokor je strateška tvrtka i država će po potrebi interese Republike Hrvatske", komentirao je Božo Petrov situaciju s Agrokorom. 

Petrov je naveo da su dosadašnji političari dali priliku da Ivica Todorić s Agrokorom izraste do te mjere da može utjecati na tržište. Međutim, od njega očekuje racionalne poteze. 

Sve je to naveo u izjavi novinarima šef Mosta Božo Petrov.

"Država će braniti gospodarski sustav i štiti po potrebi interese Republike Hrvatske, a Agrokor po broju svojih tvrtki, po broju tvrtki koje posluju s tvrtkama iz Agrokora, je strateška kompanija za hrvatsko gospodarstvo i upravo iz tog razloga država će po potrebi braniti gospodarski sustav vlastite zemlje, a oba partnera u Vladi i HDZ i Most će zajednički biti spremna djelovati ako dođe do potrebe", rekao je Božo Petrov. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset