Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Sastanak Vlade, Sabora i Agrokora – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Situacija u Agrokoru

Sastanak Vlade, Sabora i Agrokora

Srijeda, 15. ožujka 2017.

"Održan je sastanak predstavnika Vlade, Hrvatskog sabora i Agrokora", potvrdila je Vlada u svom priopćenju nakon što je N1 televizija objavila informacije o tajnom sastanku održanom u Vladi 5. ožujka. 

"Vlada prati situaciju u Agrokoru zbog njegove važnosti za hrvatsko gospodarstvo. Upoznati smo sa snižavanjem kreditnog rejtinga Agrokora i u više smo navrata naglasili odgovornost vlasnika i uprave za sveukupno poslovanje kompanije. U tom kontekstu održan je i sastanak predstavnika Vlade, Hrvatskog sabora i Agrokora. Informirani smo da tvrtka poduzima napore i razmatra različite opcije za stabilizaciju poslovanja. Želimo da u tome uspiju i pratit ćemo situaciju pozorno i dalje", stoji u priopćenju Vlade. 

Podsjetimo, sastanak u Vladi održan je nakon dramatičnih konzultacija u samom vrhu HDZ-a u kojem su donesene dvije važne političke odluke. Prva da država svojim javnim financijama ne može spašavati Agrokor, a druga da Ivica Todorić mora otići s čela kompanije jer stvari izmiču kontroli i koncernu prijeti krah zbog prezaduženosti i odluke vjerovnika da naplate svoje dugove. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset