Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 AUDIO Tanya Dimitrova: Moje knjige su usmjerene prema Hrvatima – Interview tjedna – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Vruća sjedalica

AUDIO Tanya Dimitrova: Moje knjige su usmjerene prema Hrvatima

Srijeda, 14. lipnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisiji "Vruća sjedalica" gostovala je veleposlanica Bugarske u Hrvatskoj njena ekselencija Tanya Dimitrova, majka, bivša novinarka, a potom i vlasnica novina, županica, doktorica etnologije i folkloristike, koja u “slobodno” vrijeme volontira vježbajući jogu s osobama iz jednog doma umirovljenika, a nedavno je i objavili knjigu "365 danas – promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve".

Još jednom vas lijepo pozdravljam, nije baš običaj da veleposlanica objavi knjigu koji je svojevrsni vaš osobni vodič do uspjeha. Što čitatelji u njoj mogu pronaći?

"To je moja treća knjiga, moja prva knjiga je bila potpuno etnološka, moji recenzenti su bili akademik Bratulić i akademik Damjanović, a ta knjiga Krštenje kod Hrvata - sakrament i tradicija, a nakon toga sam izdala moju drugu knjigu kojoj je izdavač bio Ekonomski fakultet u Zagrebu i knjiga je Posebnosti financiranja i upravljanja projektima prekogranične suradnje. Moja treća knjiga je osobna zato što je vodič koji stvarno ostvaruje određene ciljeve..."

Od 2012. godine živite u Zagrebu za kojeg kažete da je grad po mjeri čovjeka. Nama domaćima uvijek je zanimljivo čuti što vas je privuklo u hrvatskoj metropoli?

"Hrvatska je prekrasna država, a Zagreb je baš grad po mjeri čovjeka jer nije premali, nema ogromne gužve kakve mi imamo u Sofiji i drugim velikim gradovima u Europi, brzo se sve može naći..."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset