Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Bolji uvjeti za Trenkove pandure – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

RADOVI NA KUĆI KRALJEVIĆ

Bolji uvjeti za Trenkove pandure

Verica Rebrina | Četvrtak, 23. srpnja 2015.

Na Kući Kraljević i ove se godine nastavljaju radovi na njezinu uređenju. Naime lani je novcem grada požege i Ministarstva kulture napravljeno stubište te još neki manji radovi a sada su u tijeku radovi na izolaciji krovišta, postavljanju krovnih prozora i unutarnjih ploča. Radovi su vrijedni oko 250 tisuća kuna od kojih 150 osigurava grad a preostali dio Ministarstvo kulture.

Krovište Kuće Kraljević zamijenjeno je još 2008. godine, no tada nije bilo dovoljno novca za termičku izolaciju. Kako se sada planira adaptacija ovog prostora za potrebe učionice Gradske glazbe „Trenkovi panduri", nužno je prethodno osigurati uvjete.

Sam prostor površine 200-ak četvornih metara ne bi bio samo učionica, već i mjesto za manje koncerte. Gradska glazba već duže vrijeme muku muče s nedovoljnim prostorom za vježbanje i čuvanje instrumenata, pa će planirano proširenje dobro doći. Zato već sada „Trenkovi panduri" planiraju prijave na nove natječaje kako bi osigurali novac za daljnje uređenje.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset