Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ljeto idealno vrijeme za čitanje – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

KNJIŽNICA BEZ ZIDOVA

Ljeto idealno vrijeme za čitanje

Verica Rebrina | Subota, 05. srpnja 2014.

Gradska će knjižnica i čitaonica ove subote svoju aktivnost preseliti izvan zidova svog objekta i to u pješačku zonu preko puta zgrade suda. Ovom akcijom djelatnici knjižnice žele skrenuti pozornost da je upravo ljetno vrijeme ono idealno vrijeme za čitanje i odmor. Svima onima koji se još nisu upisali i nisu korisnici Gradske knjižnice bit će na raspolaganju i akcijska cijena upisa.

U Gradskoj je knjižnici kako doznajemo od voditeljice odjela za odrasle Mirjane Franculić u tijeku i akcija "Otključane vitrine" u sklopu kojih korisnici knjižnice na tjedan dana mogu posuditi vrijedne knjige i enciklopedije koje inače ne napuštaju "zaključane vitrine" u Studijskom odjelu.

Gradska knjižnica i čitaonica ovoga se ljeta pridružuje onima koji nagrađuju najbolje. Dovoljno je da učenici i srednjoškolci koji su završili razred s odličnim uspjehom dođu u knjižnicu s pohvalnicom ili završnom svjedodžbom i osiguran im je upis po nižoj upisnoj cijeni. To je svakako prilika koju treba iskoristiti ovoga ljeta baš kao i akciju "Kava i knjiga u knjižnici", koja će biti upriličena u četvrtak 10.srpnja u čitateljskom Klubu za odrasle , gdje će svi zainteresirani imati priliku uz kavu dobiti i preporuku o knjigama koje bi svakako trebalo pročitati.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset