Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Organizira foto kamp – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

GRADSKA KNJIŽNICA

Puno dobrih filmova

Požega Ponedjeljak, 02. lipnja 2014.

Organizira foto kamp

Verica Rebrina | Ponedjeljak, 02. lipnja 2014.

Nastojeći mladima upotpuniti slobodno vrijeme Gradska knjižnica i čitaonica iz Požege u suradnji s hrvatskim Foto savezom i ovoga će ljeta za njih organizirati nekoliko foto radionica. Same će se radionice ovoga puta održati u sklopu desetodnevnog foto kampa u Puli.

Za sudjelovanje u ovom foto kampu koji će biti organiziran od 6. do 17. srpnja, kako doznajemo od ravnateljice Gradske knjižice Aleksandre Pavlović, nije potrebna nikakva posebna niti skupa foto oprema a svi zainteresirani za sudjelovanje u foto kampu u Gradskoj knjižnici mogu dobiti dodatne informacije.

U sklopu Gradske knjižnice i čitaonice tako će ubuduće aktivnije djelovati i foto sekcija. U Gradskoj knjižnici i čitaonica za sve one koje ostaju u Požegi ovoga ljeta pripremaju zanimljive programe kako za one najmlađe tako i one starije.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset