Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.06.2018.

Požega

KONCERT U PARKU PRIRODE

"Na livadi na Jankovcu"

"Na livadi na Jankovcu"

Koncert osje č kog kvarteta i praizvedba skladbe "Pri č a o Jankovcu" skladateljice Andreje Gribl u Park šumi Jankovac održati ć e se ove nedjelje od 17.00 sati na livadi, ispred planinarskog doma na Jankovcu. Bila je to želja same skladateljice budući da su joj prirodne ljepote Jankovca bile nadahnu ć e za nastanak ove skladbe koja se sastoji od tri karakterno razli č ite cjeline- Uz potok, Kroz š umu te Pod slapom.

PRIGRADSKO NASELJE ALAGINCI

Otvoreno novouređeno dječje igralište

Otvoreno novouređeno dječje igralište

Naseljima koja rade na unapređenju kvalitete življenja, posebice za svoje najmlađe stanovnike pridružili su se i Alaginci . Zahvaljujući potpori Udruge za razvoj i unapređenje pomagala i kvalitete življenja osoba s invaliditetom, Mjesnog odbora Alaginci, Zaklade „Slagalica", Grada Požege , ali i samih mještana ,koji su uložili puno truda Alaginci su dobili svoje prvo dječje igralište.

UDRUGA SIRIUS

Nakon parka na redu je i azil za pse

Nakon parka na redu je i azil za pse

Zahvaljuju ć i udruzi za za š titu ž ivotinja Sirius i njezinim volonterima grad Po ž ega ima Park za pse. Za ovaj projekt po ž e š kim za š titnicima ž ivotinja Zaklada „Slagalica" odobrila je 13 tisu ć a kuna, dok je grad Po ž ega osigurao zemlji š te. Park za pse prostire se na 300-ak č etvornih metara prostora te ć e slu ž iti za vje ž banje i socijalizaciju pasa budu ć i da se u parku nalaze mnoge naprave upravo za vje ž banje pasa.

SUSRET MINISTRANATA

Puno radosti  na zajedničkom druženju

Puno radosti na zajedničkom druženju

Ovogodišnji susret ministranata Požeške biskupije , okupio je njih 500-ak .Oni su došli u Požegu na hodo čašće svetoj Tereziji Avilskoj, zaštitnici katedrale u povodu 500. obljetnice svetičina rođenja. Bila je to prilika za druženje i bolje upoznavanje, ali i kviz znanja u kojem su oni pokazali što kroz prizmu ministrantske službe znaju o liturgiji, povijesti Požeške biskupije te o životu sv. Terezije Avilske.

SVEČANO OTVORENJE

Požega dobiva prvi Park za pse

Požega dobiva prvi Park za pse

Zahvaljujući Zakladi za razvoj lokalne zajednice Slagalica koja im je kroz program Naš doprinos zajednici osigurala gotovo 13 tisuća kuna te gradu Požegi koji je dao zemljište u Požegi se otvara Park za pse. Udruga za zaštitu životinja Sirius gotovo svaki treći dan udomi jednu životinju i od 2008.godine kada je počela s radom volonteri te udruge udomili su više od 800 čeveronožnih ljubimaca .

Članci 6172 od 3111

Prethodna
1
2
...
5
6
7
...
259
260
Sljedeća
Soundset