Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Požega bira gradonačelnika i župana u drugom krugu – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

Lokalni izbori

Požega bira gradonačelnika i župana u drugom krugu

Soundset | Ponedjeljak, 20. svibnja 2013.

U Požeško-slavonskoj županiji izborima se odazvalo oko 53% birača.

Stanovnici Požeško-slavonske županije u drugom će izbornom krugu birati župana, između HDZ-ovog kandidata Alojza Tomaševića i SDP-ovog kandidata Vicka Njavre.  

U drugi izborni krug za gradonačelnika grada Požege ići će SDP-ov kandidat Zdravko Ronko i Vedran Neferović iz redova HDZ-a.

Kada je riječ o Gradskom vijeću prema neslužbenim rezultatima podjednak broj vijećnika bi mogle imati dvije najveće koalicije SDP i HDZ pa se očekuju trgovanja u postizbornim danima.

Ni grad Kutjevo za sada nema izabranog gradonačelnika. Ponovno će se sučeliti SDP-ov Ivica Nikolić i HDSSB-ovka Josipa Miličević.

Grad Pleternica dobila je gradonačelnicu Antoniju Jozić (HDZ), a kad je riječ o općinama, svoj su status ponovno za načelnike potvrdili Ivica Kovačević (HDZ) iz općine Jakšić, Vlado Boban (HDZ) iz općine Velika te Mile Pavičić iz općine Kaptol.

U Pakracu došadašnji grdonačelnik Davor Huška i u iduće četiri godine osigurao si je gradonačelničku fotelju.

U gradu Lipiku funkciju prvog čovjeka obnašat će Vinko Kasana kolicije HDZ, HSP AS.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset