Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Predstavljanje knjige u društvu s četveronožnim ljubimcima – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.05.2018.

TOM KLUB

Predstavljanje knjige u društvu s četveronožnim ljubimcima

Verica Rebrina | Petak, 09. svibnja 2014.

Gradska knjižnica i čitaonica u Požegi organizira predstavljanje knjige poznate hrvatske književnice Rujane Jeger. Kako je riječ o predstavljanju knjige Bez dlake na jeziku - O psima i ljudima. Na želju autorice ono će biti upriličeno u prostoru gdje će ravnopravni s posjetiteljima biti I njihovi četveronožni ljubimci.

Tako će predstavljanje knjige biti održano na terasi Tom kluba u Požegi. Iz Gradske knjižnice i čitaonice zato pozivaju sve ljubitelje književnosti i ljubitelje pasa ali i ostale zainteresirane na druženje s Rujanom Jegervečeras od  19,00 sati na terasi Tom kluba.

Iako je knjiga Bez dlake na jeziku autobiografsko viđenje odnosa čovjeka i psa, ona je kažu  u Gradskoj knjižnici itekako korisna svim vlasnicima pasa i onima koji to žele postati, budući da donosi hrpu korisnih savjeta iz života čovjeka sa psom.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset