Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Uz izložbu knjiga, projekciju filma i okrugli stol – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.05.2018.

DANI VJEKOSLAVA BABUKIĆA

Uz izložbu knjiga, projekciju filma i okrugli stol

Verica Rebrina | Četvrtak, 20. veljače 2014.

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi organizira dane Vjekoslava Babukića. Tim će povodom večeras od 18 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici biti otvorena izložba knjiga naslovljena "Vjekoslav Babukić u zavičajnioj zbirci Possegana Gradske knjižnice i čitaonice.

Dani Vjekoslava Babukića bit će nastavljeni i sutra kada će u knjižnici Gimnazije biti otvoren znanstveni simpozij a predavanja će održati mnogi istaknuti znanstvenici i stručnjaci.

Tako će između ostalih prof.dr.sc. Branka Tafra govoriti o Babukićevoj ilirskoj slovnici -160godina poslije, prof.dr.sc. Ivo Pranjković o Babukićevom stavkoslovju, a dr.sc. Mijo Lončarić znanstveni savjetnik u trajnom zvanju o nekim pitanjima iz Babukićeve slovnice. Simpozij će biti otvoren od 10 sati a stručna će predavanja završiti u 16 sati i 30 minuta.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset