Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zanimljivi projekti se nastavljaju – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

GRADSKA KNJIŽNICA

Pjesmom u jesen

Požega Nedjelja, 14. rujna 2014.

Zanimljivi projekti se nastavljaju

Verica Rebrina | Nedjelja, 14. rujna 2014.

Zahvaljujući projektu "Ljeto u gradskoj Knjižnici" u sklopu kojega su bili organizirani mnogi sadržaji, od radionica do promocija, debata i slično, dio tih aktivnosti zbog većeg zanimanja bit će nastavljen i ove jeseni. Veću je pozornost Požežana, pobudio Kluba čitatelja.

Prema riječima ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Aleksandre Pavlović tako će se Klub čitatelja uskoro ponovno okupiti kako bi zakljubljenici u pisanu riječ mogli o dobrim knjigama raspravljati ali i dati preporuke onima koji pojedine naslove nisu čitali.

"Pozornost nešto mlađe populacije ipak su privukle debate na kojima se raspravljalo o mladima. Upravo iz tih rasprava bilo je vidljivo da mladima nedostaje zanimljivih sadržaja a ako se nešto i organizira onda ih nema u tako velikom broju kako bi se očekivalo. Ove im debate služe za konstruktivne prijedloge i vjerujem da ćemo ih ponovno organizirati,"rekla je Pavlović.

U gradskoj knjižnici i čitaonici nastavljaju s jesenskom shemom , a uz ove projekte rade se i programi za Mjesec hrvatske knjige koji će biti organiziran od 15. listopada do 15. studenog 2014.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset