Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Osnovan Savjet za konkurentnost – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Urbane aglomeracije Rijeka

Osnovan Savjet za konkurentnost

D.K./Soundset | Petak, 24. ožujka 2017.

Kao savjetodavno tijelo, Savjet za konkurentnost će pridonijeti raspravi o bitnim gospodarskim temama na području Urbane aglomeracije Rijeka (UA).

U zgradi Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, održan je osnivački sastanak Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije Rijeka.

Članovi Savjeta za konkurentnost UA Rijeka su vodeći gospodarstvenici i predstavnici drugih institucija koje izravno pridonose ostvarenju strateških ciljeva. Savjet broji 17 članova, iz gradova i općina članica UA Rijeka. Za predsjednika Savjeta izabran je Boris Popović, suvlasnik tvrtke Alarm automatika d.o.o.

"U tom kontekstu, kao predstavnici lokalnih samouprava koji predstavljaju aglomeraciju predložili smo određeni broj gospodarstvenika iz svih jedinica lokalne samouprave koji čine Savjet koji je danas konstituiran. Za predsjednika je izabran je Boris Popović, suvlasnik tvrtke Alarm automatika d.o.o. Očekujemo da ćemo kroz radne sastanke napraviti plan aktivnosti kako bi gospodarstvo na području aglomeracije učinili još uspješnijim. S obzirom na potencijale koje imamo ne možemo se zadovoljiti samo rezultatima postignutim na hrvatskoj razini već i na međunarodnoj razini. Možemo biti još bolji i u tom kontekstu su u savjetu nisu isključivo predstavnici tvrtki jedinica lokalne samouprave koje su članice Aglomeracije. Tim više što u Rijeci i okruženju postoji velik broj konkurentnih tvrtki prepoznatih izvan granica Hrvatske. To nam je ujedno bio motiv, da iskoristimo pozitivnu energiju zajedništva koja je nastala intenzivnim radom na UA Rijeka posljednjih godinu dana", rekao je gradonačelnik Obersnel. (rijeka.hr)

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset