Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Otvoren natječaj za nominaciju najvrijednijih – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

„VOLONTERI GODINE“

Otvoren natječaj za nominaciju najvrijednijih

D.K./Soundset | Utorak, 11. listopada 2016.

Udruga SMART – Volonterski centar Rijek obilježava Međunarodni dan volontera dodjelom nagrade „Volonteri godine“ koja je usmjerena na veću vidljivost i prepoznatost volontera i volonterskog rada.

Ove godine nagrada se dodjeljuje 10. godinu za redom, a do sada je nagrađeno 54 aktivnih, motiviranih građana i građanki koje svoje slobodno vrijeme, trud, znanje i vještine daruju drugima i čine našu zajednicu ljepšim mjestom za život.

Uz nagradu pojedinkama i pojedincima, Udruga SMART - Volonterski centar Rijeka samostalno dodjeljuje nagradu za dobru praksu uključivanja volontera, „Organizator volontiranja 2016“, koja je usmjerena neprofitnim organizacijama. Cilj je ove nagrade promocija dobrih i kvalitetnih volonterskih programa putem kojih se zainteresirani građani uključuju u smislene volonterske aktivnosti.

Kao i ranijih godina po objavljenom javnom pozivu za nominaciju kandidata za volontere godine, tročlana komisija sastavljena od predstavnika Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Udruge SMART će odabrati 3 volontera s područja grada Rijeke i 3 s područja Županije kojima će biti uručene nagrade za njihov volonterski angažman tijekom 2016. godine te će predstavnice i predstavnici SMART-a odabrati organizaciju koja će primiti nagradu "Organizator volontiranja 2016". 

Natječaj je otvoren od 10. 10. 2016. do 24. 10. 2016., do 15 sati.

Generalna skupština Ujedinjenih naroda 1985. godine proglasila je 5.12. Međunarodnim danom volontera te se povodom tog datuma širom svijeta organiziraju različite aktivnosti i manifestacije kojima se želi usmjeriti pozornost na važnost i značaj volonterstva u razvoju društva. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset