Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 'Brzi i žestoki' na autocesti A3 - teško ozlijeđeno nekoliko osoba – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

PRIOPĆENJE POLICIJE

'Brzi i žestoki' na autocesti A3 - teško ozlijeđeno nekoliko osoba

Utorak, 17. listopada 2017.

U Operativno komunikacijskom centru PU brodsko-posavske, u ponedjeljak, 16. listopada oko 20 sati, zaprimljena je dojava, da se na autocesti A3, kod Slobodnice, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustavi, već je nastavio vožnju, pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste. 

Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal. U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno, te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu. Iako je prvotno rečeno kako nije bilo teže ozlijeđenih, policija javlja kako su iz brodske i novogradiške bolnice obavijestili da je nekoliko osoba teško ozlijeđeno. 10 osoba je završilo u brodskoj, dvije u novogradiškoj bolnici. S obzirom da se radi o stranim državljanima, policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju okolnosti njihovog ulaska u Republiku Hrvatsku. Policijski službenici, također utvrđuju i druge okolnosti činjenja prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset