Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Hrvatska futsal reprezentacija na pripremama u Slavonskom Brodu – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.06.2018.

U SUSRET KVALIFIKACIJA

Hrvatska futsal reprezentacija na pripremama u Slavonskom Brodu

Petak, 08. rujna 2017.

Hrvatska futsal reprezentacija trenutno boravi u Slavonskom Brodu na pripremama za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Sloveniji 2018. godine. 

Nakon što je u Sportskoj dvorani Vijuš odigrana prijateljska utakmica s reprezentacijom iz Kine, za igrače i članove stožera Hrvatske futsal reprezentacije u Velikoj vijećnici Gradske uprave održan prijem na kojem ih je u ime Grada Slavonskog Broda pozdravio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Izbornik reprezentacije Mato Stanković naglasio kako je Hrvatska futsal reprezentacija među deset najboljih u svijetu te da su vrlo zadovoljni uvjetima koji su ih dočekali na pripremama u Slavonskom Brodu. Također, istaknuo je zadovoljstvo i činjenicom da na ovaj način mogu promovirati grad Slavonski Brod. 
Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić poželio je igračima uspjeh na predstojećim utakmicama. Naime,  nakon održanog prijema članovi reprezentacije putuju u Srbiju gdje će također odigrati utakmicu u sklopu priprema, dok će 12. rujna  u Orchiesu u Francuskoj odigrati prvu utakmicu doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo u Sloveniji 2018. godine.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset