Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Iznenada preminula novinarka Soundseta Požega, draga prijateljica i kolegica Verica Rebrina – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

POČIVALA U MIRU

Iznenada preminula novinarka Soundseta Požega, draga prijateljica i kolegica Verica Rebrina

Petak, 24. srpnja 2015.

U dubokoj tuzi i s velikim bolom u srci objavljujemo da je jutros iznenada preminula draga kolegica i novinarska Soundseta Požega Verica Rebrina.

Verica je rođena 21. rujna 1959. godine u Osijeku, djetinjstvo je provela u baranjskom selu Grabovac gdje su joj se roditelji  doselili sa Kupresa, a Fakultet novinarstva završila je u Sarajevu.

Cijeli radni vijek koji je trajao gotovo 35 godina provela je u Požegi gdje je u početku bila novinarka Požeškog lista i Županijskog radija Požega, Soundseta Požega, Glasa Slavonije, Agroglasa i Glasa lova i ribolova, a dugi niz godina surađivala je s HRT-om, agencijom HINA, Požeškom kronikom, Požeškim pučkim kalendarom, portalom pozega.eu i drugima, a jednu godinu je bila pročelnica za informiranje u gradskoj upravi Požege. 

Na poslu je uvijek bila vedra i raspoložena, spremna uvijek pomoći, a odisala je dobrotom prema ljudima i profesionalnom pristupu novinarskom poslu. Bila je uključena i u rad udruga, imala je ulogu tajnice KUD-a Požega, a bila je i u odbojkaškom klubu.  

Mediji su bili njen život, bila je doajen požeškog novinarstva i uvijek će nam ostati u sjećanju kao divna osoba i kolegica.

Izražavamo iskrenu sućut njenoj obitelji, rodbini i prijateljima. 

Počivala u miru.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset