Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Novi načelnik PU BP predstavio statistike za 9 mjeseci ove godine i buduće smjernice rada – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

PRVA TEMATSKA KONFERENCIJA

Novi načelnik PU BP predstavio statistike za 9 mjeseci ove godine i buduće smjernice rada

Srijeda, 18. listopada 2017.

Antun Valić, novi načelnik Policijske uprave brodsko-posavske održao je tematsku prvu konferenciju za novinare na kojoj je  predstavio statistike za 9 mjeseci ove godine. 

Nije bilo teških kaznenih djela i događaja koji bi narušili sigurnost građana, tako da je i načelnik zadovoljan podacima. Ujedno je govorio i o smjernicama budućeg rada te dodao.

"Prije svega to je veća otvorenost prema medijima i davanje informacija odmah po odvijanju događanja te po mogućnosti od policijskog službenika koji je prvi tamo na mjestu događaja. Osim preventivnih aktivnosti na nacionalnoj razini, osmislit ćemo samostalne preventivne aktivnosti u koje trebamo uljučiti sve institucije, ustanove i udruge", rekao je Valić.

Dodao je kako treba biti organizirana i dodatna edukacija građana, pogotovo najmlađih, ali i vozača. Edukacija bi se trebala odvijati i u medijima, putem radijskih i tv emisija te članaka.

"S građanima trebamo uspostaviti što neposredniji kontakt kroz kontakt policiju, veći broj policijskih službenika koji će se nalaziti na samom terenu. Jer mi smo prije svega servis građana i trebamo njima biti na usluzi. Kroz taj neposredni kontakt treba mijenjati svijest građana da samo zajedničkim radom možemo doprinijeti da se osjećamo što sigurnije u svojoj ulici, naselju, gradu i županiji", ističe. 

Valić je na ovoj konferenciji i službeno predstavio nove načelnike policijskih postaja na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset