Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ovoga vikenda 8. biciklijada Mali Pariz - Klakar – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.06.2018.

UDRUGA LIMA

Ovoga vikenda 8. biciklijada Mali Pariz - Klakar

Srijeda, 13. rujna 2017.

Mali Pariz - Klakar  se održava u Slavonskom Brodu  i ove godine, već  8. put . 

Biciklijada će se održati u subotu, 16. rujna s početkom u 15,00 sati ispred Dvorane Brod (Mali Pariz), a završit će oko 17,00 sati u Donjoj Bebrini na imanju TG Mata (Općina Klakar). Nakon bicikliranja, sve sudionike očekuje odmor i uživanje u slavonskim delicijama, kao i u slavonskoj glazbi.

Sama biciklijada je duga 26 km, a rutu možete pogledati ovdje.

Sve informacije su dostupne na web stranici - malipariz-klakar.com

Sljedeći tjedan će se održati i izložba Danskog Veleposlanstva pod nazivom "Dobar Grad" o vizijama grada u pokretu tijekom Europskog tjedna mobilnosti, o čemu ćemo Vas dodatno obavijestiti.

Biciklijada, zvučnog naziva Mali Pariz – Klakar, zamišljena je kao vožnja biciklista amatera i cikloturista dijelom Brodsko-posavske županije. Naziv je smišljen kao šaljiva asocijacija na auto moto trku Pariz – Dakar kako bi bila lakše pamtljiva. Cilj je promocija kontinentalnog dijela Republike Hrvatske kroz cikloturizam i gastronomsku ponudu ovog kraja.

Pozivamo sve na ugodnu vožnju i druženje.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset