Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Poginuo u naletu teretnog vozila – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI

Poginuo u naletu teretnog vozila

Aleksandra Primorac | Petak, 15. veljače 2013.

Poslušaj

00:00min

Teška prometna nesreća, u kojo je jedna osoba smrtno stradala, dogodila se jutros oko 6 sati na autocesti kod Sikirevaca. Očevid je u tijeku. Promet se odvija zaustavnim kolničkim trakom.

Jedna je osoba smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 6 sati dogodila na autocesti kod Sikirevaca.

Prema podacima Policijske uprave brodsko-posavske prvi podaci s mjesta događaja govore da je do nesreće došlo u trenutku kada je teretno vozilo naletilo na dvije osobe. -Prometna nesreća se najvjerojatnije dogodila u trenutku dok su dva teretna vozila iz Turske bila zaustavljena na zaustavnom traku  zbog kvara, na dvojicu muškaraca koji su se nalazili s bočne strane,  naletio je teretni automobil, karlovačkih registracijskih oznaka - kazala je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić. Jedna je osoba od posljedica udarca smrtno stradala na mjestu događaja, dok je druga prevezena u bolnicu u Vinkovce.

Na mjestu nesreće za vrijeme trajanja očevida promet se ovom dionicom autoceste odvijao otežano zaustavnim kolničkim trakom.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset