Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Tomislav Vovk: 'Imamo problema s jedinicom i peticom, moramo bolje igrati ako želimo medalju' – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.06.2018.

EUROBASKET

Tomislav Vovk: 'Imamo problema s jedinicom i peticom, moramo bolje igrati ako želimo medalju'

Subota, 09. rujna 2017.

Hrvatska košarkaška reprezentacija prošla je u drugi krug Euro basketa, odnosno tzv. knockout fazu natjecanja gdje će se sastati s Rusijom. 

Utakmica će biti odigrana ove nedjelje, a prije toga analizirali smo dosadašnji tijek natjecanja s Tomislavom Vovkom, cijenjenim međunarodnim sucem i Brođaninom. „Sve ono što se zacrtalo se i ostvarilo, ali uvijek može i treba bolje“, rekao je Vovk.

"Za daljnji krug natjecanja trebat će puno sreće, čvrstine i raspoloinih igrača jer sada više popravaka nema. Ono što smo do sada prikazali ima glavu i rep, ali sve to mora biti bolje ako želimo doći do medalje koju svi jako očekujemo", ističe.  

Mnogi košarkaški stručnjaci i ljubitelji ove loptačke igre su jednoglasni, Hrvatska ima problem s jedinicom i peticom, odnosno razigravačem i centrom. No, ima i onih koji su iznenadili svojom igrom, popute Dragana Bendera.

"Slažem se s vama, to je veliki potencijal hrvatske košarke. Ako ga zaobiđu ozljede i ako bude imao prostora za igru u NBA-u to će biti veliki graić ubudućnosti i veliki vođa hrvatske reprezentacije u budućnosti", kaže Vovk.  

Ovih dana u medijima se mogu čuti razni komentari o navodnom trećerazrednom suđenju, s čime se Vovk, kao vrhunski sudac, ne slaže.

"Apsolutno je riječ samo o marketinškoj propagandi jer ti momci koji su tamo su odlični suci, te nema razloga da se radi priča kako nešto ne valja. Ovo je najbolje što FIBA ima. Stvarno me ti komentari ljute jer ti dečki vrlo dobro sude i nisu napravili niti jednu kardionalnu grešku da bi se ovako spominjali", naglašava Vovk.  

Za izbornika se priča kako je riječ o jednom novom Aci Petroviću, ali Vovk kaže kako će na kraju o svemu odlučivati rezultat, bez obzira na individualnu kvalitetu izbornika.

"Znate kako je kod nas, pratite nogomet i sve ostale sportove, ako imate rezultat vi ste čudo, ako nemate rezultat vi ste najgori. Nažalost, to je sudbina trenera i mjerilo je samo rezultat", rekao je za kraj razgovora Tomislav Vovk. 

Utakmica s Rusima igra se u nedjelju u večernjim satima.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset