Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zbog izgradnje fast fooda prodavači drva za ogrijev prelaze na Sjevernu veznu cestu – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

26.04.2018.

NA SJEVERNU VEZNU CESTU

Zbog izgradnje fast fooda prodavači drva za ogrijev prelaze na Sjevernu veznu cestu

Četvrtak, 16. ožujka 2017.

Nedavno je objavljena informacija kako će između Lidla i kružnog toka u Svačićevoj ulici ove godine biti izgrađen jedan poznati svjetski fast food restoran.

Upravo iz tog razloga nužno je prebaciti prodajno mjesto svih onih prodavača drva za ogrjev koji su tamo svakoga dana dolazili ne bi li prodali koji metar drva. Kako je istaknuo gradonačelnik Mirko Duspara, gostujući u emisiji Gradskih 60 minuta Soundset Broda novo mjesto će biti na Sjevernoj veznoj cesti.

„Mjesto će biti preseljeno na Sjevernu veznu cestu kod skretanja za Podvinje, lijevo na parkiralište. Piljari će biti na toj lokaciji i tamo će se moći kupiti drva. Ovime se ne tjeraju prodavači nego je taj fast food dijelom i na toj parceli kod Lidla. Uskoro bi trebao biti raspisan natječaj za izgradnju dvije trake u Svačićevoj ulici između dva kružna toka, tako da bi svakako bila otežana komunikacija između ljudi koji kupuju i prodaju drva. Sada će biti malo dalje za sve njih, ali sigurno i pristupačnije za sve kupce“, rekao je Duspara.

Preseljenje mjesta za prodaju drva za ogrijev će ujedno označiti i početak radova na izgradnji fast fooda. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset