Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 17. Naj, naj, naj festival traje do nedjelje – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

Dječji festival

17. Naj, naj, naj festival traje do nedjelje

Srijeda, 19. travnja 2017.

Najmlađi Zagrepčani, kao i oni stariji, do nedjelje mogu posjetiti 17. Naj,naj,naj festival koji organizira gradsko kazalište Žar ptica.

Osim predstava za djecu iz hrvatskih kazališta, prikazivat će se i one iz inozemstva. 

"Imamo ove godine jako zanimljive predstave, imamo 13 predstava u konkurenciji od čega su 4 strane, i to nam dolaze predstave iz Izraela, zatim iz Španjolske, Bosne i Hercegovine i Finske i imamo 9 domaćih predstava iz čitave Hrvatske, osim iz Zagreba tu su i predstave iz Pule, Zadra, Splita, Osijeka", rekao je umjetnički direktor festivala i ravnatelj kazališta Žar ptica Drago Utješanović.

Predstave "Zagrebački vremeplovci", "Ja magarac", "Pustolovine Boleta Komete" i druge možete pogledati u Žaru ptica te na ovim lokacijama. 

"Predstave se još održavaju u teatru Exit, zatim u Zagrebačkom plesnom centru i u gradskom kazalištu Trešnja imamo jednu predstavu i imamo predstavu u Zagrebačkom kazalištu lutaka", rekao je Drago Utješanović. 

Naj, naj, naj je natjecateljskog karaktera pa će se zadnji dan birati najuspješnije predstave u deset kategorija. Uz svečanu ceremoniju dodjela, posjetitelji će moći uživati i u vatrometu u Bijeničkoj 97. Želite li biti dio ove dječje kazališne manifestacije, besplatne ulaznice morate podignuti sat vremena prije početka predstave.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset