Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Adidas dovodi Derricka Rosea u Zagreb – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

9.srpnja u DOLAZI U hrvatsku u sklopu najveće adidasove košarkaške turneje do sada

Adidas dovodi Derricka Rosea u Zagreb

Soundset | Četvrtak, 06. lipnja 2013.

Adidas je danas najavio najveću globalnu košarkašku turneju do sada, u sklopu koje će NBA superzvijezda Derrick Rose 9.srpnja posjetiti Zagreb.

Derrick Rose će u 24 dana posjetiti 10 država i 13 gradova, na turneji kojom Adidas želi otići korak dalje i povezati obožavatelje s njihovim idolom, podići svijest o košarci i predstaviti inovacije u košarkaškoj opremi.

Adidasova globalna košarkaška turneja s NBA ambasadorima ukupno obuhvaća 2 kontinenta, 14 država i 25 gradova. Zvijezda Chicago Bullsa i najkorisniji igrač NBA lige 2011., Derrick Rose putovat će Europom od 4. do 16. srpnja, s početkom u Adidasovom sjedištu u Njemačkoj, nakon čega slijede Milano, Beograd, Zagreb, London, Pariz i Madrid. D Rose će na turneji predstaviti i najnoviji "Chi-Town" model Adidas DRose 3.5 tenisice.

d rose tour

U Hrvatskoj kao i cijeloj Europi, postoje brojni obožavatelji uzbudljive napadačke igre Derricka Rosea, ali i njegovog uglađenog sportskog ponašanja izvan terena. Ovom prilikom će neki od njih dobiti priliku i osobno upoznati košarkašku superzvijezdu. Posjet D Rosea će započeti u muzeju Dražena Petrovića, mjesec dana nakon 20. obljetnice Draženove pogibije, a nastavit će se susretom s obožavateljima i košarkaškim legendama te posjetom Adidasovoj trgovini u Ilici.

"Putem uspješnog partnerstva s najpoznatijom košarkaškom ligom na svijetu ponosni smo što možemo pridonijeti rastu popularnosti košarke. Adidas dovodi NBA superzvijezdu D Rosea u Hrvatsku kao simboličan poticaj novim generacijama i hrvatskoj košarci općenito" - izjavio je Saša Iviček, Sports marketing manager, Adidas Croatia.

Više od 50 godina, Adidas inovativnim proizvodima oprema košarkaške superzvijezde, kao što su danas Derrick Rose i Dwight Howard, a od 2006. godine je službeni dobavljač dresova i sportske odjeće za NBA i WNBA ligu. Adidas Croatia slijedi globalnu strategiju podrške košarci i aktivan je sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza te košarkaških klubova KK Cibona i KK Cedevita.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset