Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Bandić: "Tko radi, taj i pogriješi" – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.06.2018.

Rotor kod Britanca

Bandić: "Tko radi, taj i pogriješi"

Srijeda, 15. ožujka 2017.

"Tko radi, taj i pogriješi", tako je gradonačelnik Bandić komentirao ponovno raskopavanje novog rotora na Britanskom trgu jer nije bilo dovoljno mjesta za prolazak autobusa. 

Naime, napravljena je prevelika zelena površina oko fontane koja se nalazi u sredini rotora pa su radnici jučer počeli kratiti kako bi proširili kolnik. Zbog pogreške neće nikoga prozvati na odgovornost, kaže Bandić, a na pitanje koliko će to koštati građane, odgovora: 

"Minimalno je skupa u odnosu na ono što se ispravilo u hodu, bilo bi skupo da smo ostavili to pa da nismo to popravili u hodu jer još tamo radovi nisu završeni. Da su završeni pa da su onda kopali onda bi to malo skuplje koštalo", rekao je Bandić te nastavlja "ništa ne koštaju jer radovi još traju. Ja ne znam što vas to toliko pika."

Park i fontana na Britanci otvaraju se idući tjedan. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset