Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Besplatni razgledi grada za Zagrepčane – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Turistička zajednica grada Zagreba

Besplatni razgledi grada za Zagrepčane

Soundset | Četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Do kraja listopada svi zainteresirani moći će svake subote bolje upoznati svoj grad, uz prethodnu prijavu dan prije na broj telefona 099 21 99 987. 

Zagrepčanima se daruju besplatni razgledi grada na hrvatskom jeziku. Od 2. rujna do kraja listopada svi zainteresirani moći će naučiti nešto više o glavnom hrvatskom gradu. 

Polasci su predviđeni subotom u 16 i 17 sati ispred Turističkog informativnog centra na Trgu bana Jelačića. Edukativan obilazak grada u pratnji turističkog vodiča trajat će dva sata, a svaki će sudionik dobiti licitarsko srce.

Razgledi su podijeljeni u tri različita obilaska. Prvi obilazak nosi naziv Zagrebarium, a on uključuje kostimirani razgled grada koji će prezentirati Zagreb s kraja 19. stoljeća. Obilazak će biti popraćen pričama o naglom razvoju grada, hrvatskim izumiteljima i alkemiji našeg grada. Početak je u 16 sati.

Jedan od obilazaka zove se Zeleni Zagreb. Povodom obilježavanja Međunarodne godine održivog turizma, ovaj razgled omogućava upoznavanje i uživanje u oazama Zelene potkove grada. Poput prethodnog, i ovaj obilazak počinje u 16 sati.

Za razliku od Zagrebariuma i Zelenog Zagreba, redoviti razgled grada počinjat će u 17 sati te on uključuje obilazak najpoznatijih atrakcija grada.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti isključivo petkom za sljedeći dan na broj telefona 099 21 99 987, pri tom je obavezno napomkenuti na koji se obilazak prijavljuju. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset