Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO Memorijalni prostor Miroslava i Bele Krleže – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

ususret 5. festivalu

FOTO Memorijalni prostor Miroslava i Bele Krleže

Elvira Gašparović | Utorak, 28. lipnja 2016.

Usuret 5. Festivalu Miroslava Krleže zavirili smo u Memorijalni prostor Miroslava i Bele Krleže na Krležinom Gvozdu. Ovogodišnje festivalsko izdanje nudi bogat i raznolik program posvećen Krležinim ženskim likovima, a održavat će se od 1. do 7. srpnja. 

Uz dvije premijere, predstave "Šest lica Ane Borogay" redateljice Natalije Manojlović i "Od Bele do Isabelle" redatelja Zlatka Svibena, reprizirat će se predstava "Adam i Eva" u Teatru ITD, prikazat će se predstave "U agoniji" i "Ćeleva Leda", te film "Horvatov izbor".

Popratni program Festivala je jednako interesantan. Uz već tradicionalni Doručak kod Krleže 7. srpnja u 7 sati ujutro, očekuje vas i Krležino putovanje u Opatiju i raspravljanje o problematici Krležinih stvarnih i imaginarnih žena u Razgovorima u Krležinom vrtu. Neće izostati ni predavanja u Mađarskom institutu i Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagreb.

Ulaznice za 5. festival Miroslav Krleža će se moći kupiti sat vremena prije početka svake predstave na blagajnama na Krležinom Gvozdu, Teatru &td i terasi hotela Esplanade. Također će se moći kupiti i on line putem www.ulaznice.hr od 29.lipnja.

Cijena ulaznice za sve predstave je 50 kuna, osim izleta u Opatiju koji je 100 kuna. Popratni programi, kao što su Razgovori u Krležinom vrtu, Krležini ženski likovi u NSK, Od Ane Lesznai do Ane Borongay u Mađarskom institutu, Krležina ogledala i Krležina stolica te Doručak kod Krleže, besplatni su.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset