Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Gotovi radovi u Savskoj – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Gradski promet

Gotovi radovi u Savskoj

Soundset | Četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Završeni su radovi na jednoj od najprometnijih zagrebačkih ulica te nestaje privremena regulacija prometa. 

Raskrižje Savske, Vodnikove i Jukićeve otvoreno je za promet nakon dva mjeseca. Tramvaju 2, 4, 9, 12, 13, 14 i 17 ponovno voze redovnim trasama. 

Iako većina građana ne zna točno što se tamo radilo, direktorica ZET-a Ljuba Žgela tvrdi da je obnovljeno čak 600 metara pljuge, a vrijednost radova iznosila je otprilike deset milijuna kuna. Popravak pruge financirali su Grad Zagreb, Holding i ZET. Kako je izjavio gradonačelnik Bandić, pruga u Savskoj radila se prije 22 godine te je bila zrela za renoviranje. Nadodao je i kako su se stanari žalili na buku na tom prometnom križanju.

Uz Savsku, izgradila se pruga Mihaljevac-Dolje, završeni su radovi na Jurišićevoj, dok se na prugi od Bukovačke do Kvaternikovog trga još radi. Svi ti radovi teški su oko 60 milijuna kuna. 

Inače, gradonačelnik Bandić obećao je kako bi svi krupniji prometni radovi u gradu trebali završiti do nedjelje. Valja nadodati kako su sve linije u gradu Zagrebu po ljetnom redovnom voznom redu, a od ponedjeljka počinje jesenski vozni red.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset