Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Međunarodni sajam investicijskih projekata za Jadran – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

25.05.2018.

REXPO 2014.

Međunarodni sajam investicijskih projekata za Jadran

Soundset | Srijeda, 12. studenog 2014.

Treći po redu REXPO Adriatic 2014. održava se u Zagrebu, 11. i 12. studenoga (utorak i srijeda) u prostorijama Hypo Centra.

Grad Zagreb po prvi puta sudjeluje na sajmu:

"Po prvi put se grad Zagreb koji je do sada bio doduše u ulozi pokrovitelja, predstavlja ovdje sa svojim štandom. Taj štand je možda čak i drugačiji nego ostali štandovi i ja bih rekla prilično inovativan i high-tech i ono što smo kroz ovaj štand željeli prezentirati je prednosti Grada Zagreba kao lokacije za ulaganja djelatnosti u visoke tehnologije." rekla je Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika.

Drugi dan sajma počinje otvorenjem 8. Međunarodnog franšiznog foruma, koji se ove godine održava u okviru sajma REXPO Adriatic. Na njemu će posjetitelji imati prilike poslušati izlaganja franšiznih stručnjaka iz cijele regije i direktora poznatih hrvatskih i stranih franšiznih brendova te sudjelovati u besplatnim radionicama i poslovnim savjetovanjima s poznatim hrvatskim konzultantima za malo poduzetništvo i franšizno poslovanje.

Srijeda je posvećena i REXPO Hospitality Dayu, orijentiranom na sektor HTL (hotels, tourism, leisure), u okviru kojeg će na trima uzastopnim tematskim panelima istaknuti stručnjaci iz svjetske hotelske industrije raspravljati s menadžerima vrhunskih hotelskih brendova, iskusnim investitorima te predstavnicima financijskih i administrativnih institucija. Uz to, bit će dodijeljena i nagrada REXPO Adriatic 2014 New Hotel Award za najbolji novootvoreni hotel u regiji u 2014. godini.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset