Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Motovun film festival u Zagrebu – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Projekcije u Laubi

Motovun film festival u Zagrebu

Soundset | Četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Za sve one koji su bili spriječeni provesti kraj srpnja na Motovun Film Festivalu, pruža se prilika da pogledaju najbolje od festivala u zagrebačkoj Laubi. 

U kući za ljude i umjetnost možete do subote pogledati najbolje filmove koji su se prikazali na 20. Motovun Film Festivalu. Festival je započeo zagrijavanjem u Zagrebu, svoj vrhunac imao u Motovunu, a sada se festival vratio u Laubu.

U petak se u 18 sati prikazuje dječji slovenski film Nika, pobjednik prošlogodišnjeg dječjeg programa u Motovunu. Nakon najboljeg dječjeg filma prošlogodišnjeg izdanja, u 21 sat prikazuje se film pod nazivom Western. Radnja filma smještena je u Bugarskoj, a film je nagrađen motovunskim Propelerom te je dobitnik nagrade FIPRESCI. 

Zadnji dan proći će u znaku filmova Brailleovo srce Gnjev mirna čovjeka. Brailleovo srce pobjednički je film Buzz@teen festivala super-filmova za mlade. Nakon ovog dječjeg filma koji će se prikazati u 18 sati, u 21 sat počinje projekcija četverostrukog dobitnika nagrade Goya, film Gnjev mirna čovjeka. 

Pojedinačna cijena ulaznice je 20 kuna, a komplet ulaznica za svih dvanaest projekcija je 100 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Laube jedan sat prije početka projekcije ili na ulaznice.hr. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset