Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO Pogled u plavo: Ronilo se na Trgu bana Jelačića za pomoć Slavoniji – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

Akcija

FOTO Pogled u plavo: Ronilo se na Trgu bana Jelačića za pomoć Slavoniji

Soundset | Ponedjeljak, 15. rujna 2014.

„Obećali smo. Ispunjavamo!“ ovogodišnja je misao vodilja projekta „Pogled u plavo“ koji i dalje, bez obzira na sve vremenske poteškoće koje ga prate, neumorno radi na promociji ronjenja, ljepota jadranskog podmorja i Hrvatske kao ronilačke destinacije, no oni kojima su posvetili ovogodišnje donacije humanitarnog dijela projekta su djeca u potopljenoj Slavoniji. Ovoga vikenda na Trgu bana Jelačića zaronili su svi koji su nam donijeli knjige i pokazali da Zagrepčani i dalje pomažu.

Kroz dosadašnje promocije uz pomoć APMa prikupljen je znatan broj knjiga za škole, vrtiće i knjižnice stradale u katastrofalnim poplavama, a partner u projektu Algoritam na kraju akcije za svaku prikupljenu knjigu donirati će još jednu.

"Čast mi ja nastupiti danas ovdje pred vama i biti dijelom ove hvalevrijedne humanitarne akcije prikupljanja pomoći za Slavoniju jer mnogi na žalost obećavaju pomoć kada se neka katastrofa dogodi, a nakon toga zaborave i na svoja obećanja i one koji su nastradali" – izjavila je pjevačica i spisateljica Jelena Radan pred publikom na Trgu bana Jelačića, koja je u sklopu programa izvela nekoliko pjesama i promovirala svoju knjigu za djecu.

Istog su mišljenja bili i Rajko Dujmić i Sandi Cenov koji su kao i Jelena samo troje od preko stotinu autora koji su se odrekli svojih autorskih naknada u korist žrtava poplave i svoje pjesme donirali „Playlisti za Slavoniju“ koju je kreiralo Hrvatsko društvo skladatelja i ZAMP, a koji su se uz već doniranih 150.000,00 kuna odlučili uključiti i u „Pogled u plavo“ pa na našim manifestacijama pušta se preko 200 pjesama sa Playliste za Slavoniju.

Građanke i građane Grada Zagreba oduševio je i nastup plivačica Hrvatskog akademskog kluba sinkroniziranog plivanja Mladost.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset