Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Prva hrvatska škola trčanja upisuje sedmu generaciju trkača – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Trčaona

Prva hrvatska škola trčanja upisuje sedmu generaciju trkača

Četvrtak, 16. veljače 2017.

Trčaona – prva hrvatska škola trčanja, započela je s upisima sedme generacije. 

Polaznici će u razdoblju od 08. ožujka do 05. studenog 2017. imati mogućnost pohađati školu trčanja i sudjelovati u treninzima u četiri najveća hrvatska grada, Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Do sada je kroz školu prošlo 4300 polaznika, a ove godine očekuje se upis 5000. trkača. Polaznici se mogu prijaviti putem internetske stranice www.trcaona.hr, a upisi traju do 06. ožujka 2017.

„Iznimno smo ponosni na uspjeh projekta škole trčanja i što ove godine upisujemo svoju sedmu generaciju. Program Trčaona - škola trčanja usmjeren je na motivaciju polaznika da završe školu, ali i postanu zaljubljenici u rekreativno trčanje. Želimo ih potaknuti da naprave nešto za sebe i u svoj život unesu pozitivnu promjenu", izjavio je Nedeljko Vareškić, predsjednik Društva športske rekreacije Aktivan život, organizator Trčaone.

Škola trčanja, sveobuhvatni je program koji za cilj ima promoviranje kulture rekreativnog trčanja i poticanje zdravog načina života. Kada je 2011. godine Trčaona krenula s treninzima (tada kao adidas škola trčanja), u Zagrebu se mogao vidjeti tek poneki trkač. Danas se zagrebačkim nasipom, parkom Maksimir i stazama oko jezera Jarun teško može proći bez susreta s nekim rekreativnim trkačem. Udruga Aktivan život, idejni začetnik ovog projekta, promovira bavljenje rekreativnim sportom u svrhu zdravlja.

Program Trčaone namijenjen je odraslima, bez obzira na fizičku spremnost. Treninzi su raspoređeni na tri termina tjedno tijekom kojih iskusni i stručni treneri s polaznicima rade kako na njihovom fizičkom statusu, tako i na motivaciji svakog pojedinog polaznika kako bi ostali u trčanju i nakon završenih osam mjeseci škole. Program treninga u cijelosti je krojen po mjeri polaznika, a u sklopu škole trčanja organiziraju se tematska predavanja i stručna savjetodavna podrška liječnika.

Pratite nas preko: #trcaona #aktivanzivot #321kreni

trcaona.hr

facebook.com/trcaona

instagram.com/trcaona

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset